Nieuws

SVMFutsal

 de zaalafdeling van SVM Maartensdijk

Door de coronavirus is er besloten om voorlopig niet te sporten etc., de SRO heeft besloten om de Vierstee tot en met 6 april dicht te houden, dit houd in dat wij geen wedstrijden kunnen spelen, en na 6 april ook nog niks bekend

130 jaar voetbal

In het seizoen 2019/’20 viert de KNVB dat het georganiseerde amateurvoetbal 130 jaar bestaat. Om het bijzondere jubileum te vieren brengen we dit seizoen een ode aan het amateurshirt. Speciaal daarvoor is een uniek voetbalshirt ontwikkeld waarvan elke vereniging in Nederland één exemplaar krijgt.

Om het 130-jarig jubileum te vieren, hebben we een uniek voetbalshirt ontwikkeld, vanaf week 51 zichtbaar in de Vierklank en op hun site

Voor seizoen 2019-2020 hebben we bij de recranten competitie twee nieuwe teams, Water Boys, onderleiding van Niels van de Water en Forte Vooruit  onderleiding van Jarrel Zeeberg, van harte welkom en sportief seizoen.

Bram Hund wint Senioren Midgetgolftoernooi

di 15 okt 2019, 14:30 

Op dinsdag 8 oktober werd op de midgetgolfbaan aan de Julianalaan in Bilthoven het jaarlijkse Senioren Midgetgolftoernooi gehouden. Onder de 20 deelnemers, die twee rondjes deden, waren vijf bekers te verdelen. Daarnaast kregen de beste man en vrouw een wisselbeker. Sportwethouder Madeleine Bakker reikte de prijzen uit.

SVM Futsal Recreanten competitie

is voor dit seizoen 2019-2020 nog steeds op zoek naar

één recreanten competitie team,

voor Poule A, voorlopig spelen ze onder de naam TP-B

voor meer info zoek contact met Hendrik of Edmond kijk bij Home voor de contact gegevens