SVMFutsal

de zaalafdeling van SVM Maartensdijk

18 mei DING&DOEN in de Vierstee,

ook wij als SVMFutsal zijn aanwezig,

tot dan, zie voor meer info bij de Vierstee.nl

Wij hebben goed nieuws! Er is team bijgekomen in poule A, team van De Bilt (teamleider Dennis Huussen), Dennis welkom met je team!

Omdat team van Dennis is ingedeeld in poule A is extra wedstrijd voor team TP-B komen te vervallen, alleen teams uit poule A spelen nog 2 extra wedstrijden in poule B conform het programma. Hierin is team De Bilt (nog) niet opgenomen. Ook hebben we op verzoek aantal wedstrijden omgezet in poule B zodat ik jullie wil vragen goed het programma door te nemen en voor de zekerheid voor elke wedstrijd ook te kijken op de website (www.svmfutsal.nl). Wij realiseren ons dat het kort dag is maar we zijn blij met het extra team! Wij rekenen op jullie begrip en wensen jullie een goede en sportieve competitie toe!

Voor seizoen 2018-2019 hebben we bij de recranten competitie twee nieuwe teams, Ragazzi Grande, onderleiding van Seth Snel en AVALK onderleiding van Ronald Valk, van harte welkom en sportief seizoen.

SVM Futsal Recreanten competitie

is voor dit seizoen 2018-2019 nog steeds op zoek naar

één recreanten competitie team,

voor Poule B, voorlopig spelen ze onder de naam TP-A

voor meer info zoek contact met Hendrik of Edmond kijk bij Home voor de contact gegevens

Zaalvoetbal voor de jeugd in regio Utrecht?

JA, de KNVB zou is er ook mee bezig en ook

wij willen hieraan meewerken, dus willen we ook bekijken of er teams aan te maken zijn, voor zowel meisjes als jongens,

wij denken aan seizoen 2018-2019

LAAT MAAR WETEN ALS JE MEE WIL DOEN.

SVM Maartensdijk

veldvoetbal: